UiPath Foundation

UiPath Foundation

U&I Summer Camp

Status: Fundraising

U&I Summer Camp oferă celor 200 de copii din comunități vulnerabile înscriși în programul Salt Către Viitor experiențe unice de învățare, distracție și oportunitatea de a se conecta cu comunitatea colegilor de aceeași vârstă.

[ Show more ]
1.1414064629021% Complete

3,979 RON

Sumă:

2

Galantomi:

17

Donații:

348,605 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

U&I Summer Camp oferă celor 200 de copii și adolescenți din comunități vulnerabile, înscriși în programul Salt Către Viitor, experiențe unice de învățare, dezvoltare și distracție, dar și oportunitatea de a se conecta cu comunitatea colegilor de aceeași vârstă. Cei 200 de copii au vârste cuprinse între 11 și 14 ani, iar pentru unii dintre aceștia, tabără de vară reprezintă singurul moment din an în care ies din comunitățile lor - își extind orizonturile și îndrăznesc să vadă mai departe de limitele mediilor din care provin. 

Pentru a-i susține pe cei 200 de copii să participe în experiența U&I Summer Camp, avem nevoie de sprijinul vostru.

Dacă vreți să faceți parte din experiența lor, vă puteți implica prin organizarea unei strângeri de fonduri cu ocazia zilei de naștere sau cu ocazia unei provocări personale, de exemplu un maraton sau o provocare de 30 de zile, pentru a-i ajuta să participe în tabără. Suma de 390 de dolari sau aproximativ 1750 de lei, acoperă costurile de transport, cazare pentru 5 nopți, 3 mese pe zi și gustări.

 

Așa s-au distrat copiii în tabăra de anul trecut: https://bit.ly/UISummerCamp2022.

 

Ce ne propunem prin U&I Summer Camp?

1. Crearea unui sentiment puternic de apartenență la comunitate printre copiii și adolescenții înscriși în programul Salt Către Viitor.

2. Oferirea de activități educaționale și distractive pentru participanți, cu accent pe îmbunătățirea abilităților digitale.

3. Cultivarea competențelor socio-emoționale ale copiilor prin îmbunătățirea capacității lor de a recunoaște și empatiza cu emoțiile lor și ale celorlalți, astfel crescându-le stima de sine.

 

Mai multe despre Salt Către Viitor și U&I Summer Camp: 

În 2019, UiPath Foundation a creat programul Salt Către Viitor pentru a sprijini copiii din comunități vulnerabile printr-o abordare 360° care are în vedere întregul ecosistem al copilului. Programul se adresează copiilor cu vârste între 11 și 14 ani din România – județele Vaslui, Galați, Olt, Cluj, Botoșani și orașul București. De la lansarea programului, peste 320 de copii și adolescenți au făcut parte din Salt Către Viitor, iar în acest moment sunt înscriși 200. Prin intermediul programului, copiii și adolescenții beneficiază de meditații, activități educaționale, o bursă lunară, mentorat, sprijin medical și psihologic. De asemenea, distribuim periodic și pachete cu alimente, rechizite, îmbrăcăminte și cărți. Și nu în ultimul rând, copiii și adolescenții participă în fiecare an la tabăra de vară! Anul acesta, cele două tabere de 5 zile, create pe două intervale de vârstă specifice, vor avea loc în mijlocul naturii, la munte, într-o locație rezervată exclusiv pentru participanți.