De ziua mea trimit un copil în tabără | Magda

 

Magda Țucăr UiPath Foundation

100% Complete
3,979 RON
Donations raised
1,750 RON
Target
17
Donations
I want to donate!

Hei, eu sunt Magda, Volunteering Program Manager la UiPath Foundation!

Anul trecut, după ce am intrat în echipa Fundației, am plecat în prima mea tabără U&I Summer Camp alături de copiii înscriși în programul Salt Către Viitor. A fost o experiență de neuitat pentru mine, pentru voluntari, și în special pentru copiii din program, așa că anul acesta vreau să îmi donez ziua de naștere pentru a trimite un copil în tabără!  

Așadar, apelez la voi pentru a strânge suma de 390 de dolari sau aproximativ 1750 de lei, care acoperă costurile de transport, cazare pentru 5 nopți, 3 mese pe zi și gustări. Am toată încrederea că putem ajuta un copil din cei 200 înscriși în program să se poată bucura de experiența U&I Summer Camp.

Așa s-au distrat copiii în tabăra de anul trecut: https://bit.ly/UISummerCamp2022

Ce ne propunem atunci când organizăm tabăra?

1. Crearea unui sentiment puternic de apartenență la comunitate printre copiii și adolescenții înscriși în programul Salt Către Viitor.

2. Oferirea de activități educaționale și distractive pentru participanți, cu accent pe îmbunătățirea abilităților digitale.

3. Cultivarea competențelor socio-emoționale ale copiilor prin îmbunătățirea capacității lor de a recunoaște și empatiza cu emoțiile lor și ale celorlalți, astfel crescându-le stima de sine.

 

 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea noastră este aceea de a oferi copiilor din familii defavorizate acces la oportunități educaționale de calitate, dar și sprijin pentru nevoile de bază - rechizite, haine, servicii medicale - pentru a-și atinge potențialul maxim. Intervenția noastră se desfășoară în18 județe și zonele marginalizate din București și Cluj-Napoca.

În colaborare cu partenerii noștri strategici, ne propunem să transformăm realitățile copiilor din comunități vulnerabile prin soluții educaționale inovatoare și să le oferim copiilor instrumentele necesare pentru un viitor mai luminos. Viziunea noastră este una holistică și pe termen lung, având programe și inițiative care implică copii de diferite vârste - preșcolari, elevi de școală generală, liceeni - dar și întreaga comunitate a acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

U&I Summer Camp

U&I Summer Camp oferă celor 200 de copii din comunități vulnerabile înscriși în programul Salt Către Viitor experiențe unice de învățare, distracție și oportunitatea de a se conecta cu comunitatea colegilor de aceeași vârstă.

Vrei să îi ajuți pe cei 200 de copii înscriși în programul Salt Către Viitor să participe la experiența U&I Summer Camp? Vine ziua ta, momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei și vrei să folosești această oportunitate pentru a împărți bucurie copiilor din medii dezavantajate înscriși în Future Acceleration Program? Poti face asta p

 

17 Donations

Anonymous

123 RON
29 May 2023
1,750 RON
Pentru a construi lucruri frumoase impreuna
23 May 2023
La mulți ani!
12 May 2023
11 May 2023

Daniel Orenstein

120 RON
La mulți ani!!!
11 May 2023
11 May 2023
Sper ca amintirile copilului pe care il trimiti in tabara sa fie cel putin la fel de frumoase ca ale noastre si sa lege prietenii cel putin la fel de puternice ca a noastra. Te pup tare
11 May 2023
Iti doresc sa ai cel mai bun an de pana acum. La multi ani!
09 May 2023
La mulți ani fericiți! :)
08 May 2023
La mulți ani Magda! Te felicit pentru inițiativă!
08 May 2023
300 RON
La multi ani, draga noastra Magda! Iti multumim pentru tot ce esti si tot ce aduci in vietile noastre, ale copiilor si voluntarilor! 💕
06 May 2023
30 RON
05 May 2023
La multi ani, Magda! 🤗
05 May 2023

Anonymous

150 RON
04 May 2023
04 May 2023
04 May 2023
O minunată inițiativă, Magda! Mulțumesc din suflet pentru ocazie. La mullți ani fericiți și numai bucurii și împliniri!
04 May 2023
Magda Țucăr : UiPath Foundation
De ziua mea trimit un copil în tabără | Magda